Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Portalul registratura.rejust.ro introduce plățile pentru terți


31 iulie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Luni, 31 iulie 2023, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității următorul comunicat:

„Ca urmare a sugestiilor primite de la utilizatori, portalul național registratura.rejust.ro a fost îmbunătățit, fiind adăugată posibilitatea generării unui link de plată a taxei judiciare de timbru astfel încât aceasta să poată fi achitată de către o altă persoană decât cea care completează formularul.

Astfel, noua funcție corespunde situației în care apărătorul completează formularul din portal cu serviciul solicitat, însă taxa judiciară de timbru este plătită de către parte.

Linkul cu solicitarea inițială poate fi trimis părții prin e-mail sau poate fi copiat pentru a fi transmis prin aplicații de mesagerie online, prin SMS sau prin alte modalități.

Totodată, vă comunicăm faptul că în mai puțin de o lună au fost plătite taxe judiciare de timbru în cuantum total de peste 74.000 de lei prin intermediul noului portal. Pentru a da dovadă de transparență, am creat un contor cu valoarea totală a taxelor judiciare de timbru plătite prin intermediul portalului nostru.

Facem eforturi, alături de reprezentanții Ghiseul.ro, pentru a integra cât mai multe primării din țară în sistemul de plată fără autentificare a taxelor judiciare de timbru prin platforma Ghiseul.ro. Obiectivul nostru comun în perioada următoarea este să reușim ca toate primăriile care sunt înrolate în Ghiseul.ro să accepte încasarea taxelor judiciare de timbru într-o modalitate care poate fi integrată cu portalul registratura.rejust.ro.

* A se vedea și CSM lansează registratura.rejust.ro

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică