« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

ANSPDCP. Operator sancționat cu 2.000 EURO pentru neîndeplinirea măsurii corective
01.10.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Joi, 1 octombrie 2020, Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a informat că a finalizat o investigație la Asociația de proprietari Militari R, comuna Chiajna, județul Ilfov, în cadrul căreia a constatat faptul că asociația de proprietari nu a adus la îndeplinire măsura corectivă dispusă de a transmite răspuns la solicitările ANSPDCP, încălcându-se astfel instrucțiunile instituției, faptă prevăzută art. 83 alin. (5) lit. e) din Regulamentul (UE) 679/2016, potrivit unui comunicat.

Asociația de proprietari a fost sancționată cu amendă în cuantum de 9659 lei, echivalentul sumei de 2000 EURO.

Totodată, asociației de proprietari i s-a aplicat și o măsură corectivă, de a transmite în scris Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal toate informațiile solicitate prin adresa comunicată anterior, în termen de 5 zile calendaristice, în temeiul art. (58) alin. (1) lit. a) și e) din Regulamentul Regulamentul (UE) nr. 679/2016.

Sancțiunile au fost aplicate ca urmare a unei plângeri prin care petentul a reclamat faptul că nu i s-a răspuns la cererea transmisă asociației de proprietari.

 
Secţiuni: Content, Data protection, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD