Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Facultatea de Drept – Universitatea din Oradea este pregătită să reia activitățile didactice din semestrul I al anului universitar 2020-2021
02.10.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 2 octombrie 2020, Facultatea de Drept – Universitatea din Oradea a dat publicității următorul comunicat, semnat de Conf. univ. dr. Cristian D. Miheș – Decan:

„Dragi studenți,

Ne așteaptă un început de an universitar, cum nu a mai fost.

Vom respecta reguli de siguranță sanitară și totodată vom continua drumul nostru, împreună.

Un lucru este cert – trebui să ne adaptăm la situația din prezent!

Facultatea de Drept – Universitatea din Oradea este pregătită să reia activitățile didactice din semestrul I al anului universitar 2020-2021.

În acest sens, cu bobocii anului I, vom derula activități atât față în față, cât și online, așa cum puteți observa în cadrul orarului. Îndrumătorii de an se vor întâlni, pe rând, cu fiecare grupă din anul I și vom discuta toate aspectele legate de calitatea de studenți ai facultății noastre.

Din păcate, cu studenții noștri din anul II, III, IV, respectiv cu masteranzii noștri ne vom întâlni la ore, doar online.

Activitățile didactice online, au ca suport platforma UO: e.uoradea.ro – unde veți putea regăsi materialele didactice necesare și unde se pot derula și activități de evaluare. Totodată, așa cum am procedat și în ultimul semestrul al anului universitar 2020-2021, vom derula activitățile didactice și în sistem video-conferință (link-urile ZOOM/Skype/Teams vor fi comunicate pe grupurile de Facebook ale fiecărui an).

Orarul este postat pe site-ul facultății. Tot acolo vom posta și orarul consultațiilor fiecărui cadru didactic.

În ce privește secretariatul, vă rugăm folosiți comunicarea prin email: drept@uoradea.ro.

Dacă este necesar să veniți personal la secretariat, ori la consultații cu profesorii, vă rugăm să faceți o programare în acest sens pe email.

Vom continua programul de audiențe al decanatului facultății, inclusiv pe ZOOM, așa cum am început în timpul stării de urgență.

Știm că nu toate lucrurile au funcționat perfect în semestrul precedent, dar suntem convinși că am învațat mai multe lucruri din acea experiență, precum și pe parcursul verii.

În încheierea vacanței, vă transmitem că deschiderea festivă a anului universitar va avea loc joi, 01.10.2020, între orele 11 și 12.30, iar ceremonia va fi transmisă în direct, pe pagina de Facebook a UO.

IMPREUNĂ, VOM MERGE MAI DEPARTE!

SĂ RĂMÂNEȚI VOIOȘI ȘI SĂNĂTOȘI!”

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.