Secţiuni » Arii de practică » Litigation
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe

FILIP & COMPANY își întărește echipa de litigii


06.10.2020 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Litigii, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

În actualul climat economic, ne aşteptăm la înteţirea cererilor de informaţii şi investigaţiilor fiscale şi la creşterea numărului de litigii şi executări fiscale în România.

În mod tradiţional, litigiile fiscale erau apanajul companiilor de consultanţă fiscală – ceea ce, într-un fel, era natural. Însă casele de avocatură au sesizat nevoia clienţilor pentru servicii super-dedicate şi ultra-specializate. În această cheie trebuie citită decizia FILIP & COMPANY de a-şi construi un centru de excelenţă în materie de dispute fiscale, proceduri administrative şi achiziţii publice.

Cristina Filip, managing partner FILIP & COMPANY: „Avem o mare ocazie să ne ocupăm de acele cazuri care necesită nu doar o instrumentare „standard”, ci o abordare particulară, bazată pe cunoaşterea aprofundată care rezultă din experienţa multor speţe diverse şi a concentrării asupra modelelor de operare care previn şi reduc riscul fiscal. Cum avem din plin această experienţă, este momentul să ne poziţionăm ca atare.”

Parte a acestei strategii de dezvoltare este şi recrutarea lui George Trantea – care se alătură în poziția de counsel echipei de 14 avocați aflați sub coordonarea lui Cătălin Alexandru, partener si Head of Dispute Resolution.

Cătălin Alexandru, avocat cu o vastă experiență atât în cazuri de arbitraj intern și internațional, cât și în litigii de taxe, comerciale și civile: “Echipa noastră de rezolvare a disputelor are o experiență extinsă în așa-numitele bet-the-firm litigation, în care mizele pentru clienți sunt extraordinare. Deci aici avem o nevoie specifică de a colabora doar cu cei mai buni avocați. Iar George este un avocat excelent.”

George Trantea: “Este un moment propice în cariera mea: mă alătur unei echipe cu care rezonez deplin uman și profesional și alături de care contribui cu întreaga mea experiență la dezvoltarea centrului de excelență dedicat clienților noștri interesați de administrarea eficace a spețelor și procedurilor fiscale și administrative complexe.

George Trantea este membru al Baroului București din 2008 și al Baroului din Paris din 2013, fiind specializat în soluționarea litigiilor legate de dreptul fiscal și comercial internațional. Are o diplomă de master în drept internațional privat și drept comercial internațional la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne, iar experiența pe care a acumulat-o și în firmele de avocatură din Paris l-a ajutat să aibă o înțelegere europeană și comparativă a obiectivelor si intereselor clienților sai.

 

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti