« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

AD REGESTA – partener strategic JURIDICE.ro
07.10.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

AD REGESTA a devenit partener strategic JURIDICE.ro.

AD REGESTA oferă servicii integrate în materia publicității mobiliare contribuind astfel la securizarea mediului economic prin înregistrările efectuate în RNPM, asigurând vizibilitate actelor și operațiunilor juridice prevăzute de lege dar și rangul de prioritate în executarea creanțelor. Ca operator, AD REGESTA colaborează îndeaproape cu clienṭii, facilitând executarea rapidă a operaṭiunilor specifice, cunoscând importanța efectelor juridice urmărite de beneficiari.

AD REGESTA este beneficiara unei echipe manageriale cu experiență de 20 de ani în piața serviciilor de operare în R.N.P.M. (fosta AEGRM), echipă care a avut colaborări prolifice și de durată cu importante instituții bancare și nebancare din Romȃnia. Operatorul Ad Regesta dovedește performanță în toate serviciile oferite și în implementarea celor mai eficiente soluții, în funcție de specificul fiecărui caz în parte, atât direct, cât și prin cei 29 de agenṭi autorizaṭi care asigură acoperirea serviciilor pe întreg teritoriul ṭării.

Excelenṭa, promptitudinea și profesionalismul stau la baza preocupării continue pentru îmbunătăṭirea calităṭii serviciilor oferite de AD REGESTA.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.