Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

PNSA continuă parteneriatul juridic cu Turneul Internațional Stradivarius


5 iulie 2021 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, SELECTED

Popovici Nițu Stoica & Asociații susține și în acest an Turneul Internațional Stradivarius, iniţiat şi susţinut în fiecare an de către violonistul Alexandru Tomescu, asigurând deopotrivă și serviciile juridice necesare pentru organizarea acestuia.

Turneul Stradivarius 2021, aflat la a XIV-a ediţie, își propune să continue să conecteze muzica cu publicul, printr-o transcripție pentru vioară și pian a celebrei “ODA BUCURIEI” (Simfonia a 9-a) de Ludwig van Beethoven, în cadrul a 12 concerte în 10 localități din România în perioada 25 iulie – 10 august.

***

Popovici Nițu Stoica & Asociații susține cu entuziasm proiecte de cercetare-dezvoltare, ştiinţifice, culturale sau artistice, într-un cadru mai larg, programatic, de recuperare și promovare a valorilor românești autentice, de patrimoniu cultural, dar şi natural.

Suntem constant alături de artişti români, în toate formele de exprimare, de la Alexandru Tomescu şi proiectele sale Balada sau Stradivarius la Henri Mavrodin şi misiunea de recuperare a memoriei culturale a Atelierelor de Creaţie Pangratti. Susţinem deopotrivă proiecte sociolo-antropologice sau etnografice, precum proiectul România. După 30 aflat în prezent în stadiu de ‚teren’ în întreaga ţară, sub coordonarea profesorului Mirel Bănică.

După extraordinarul ecou local şi internaţional obţinut de proiectul România Neîmblânzită, la care cu onoare şi mândrie a participat ca partener principal, Popovici Nițu Stoica & Asociații a susţinut recent iniţiativa Norei Anghelescu, de descoperire şi valorizare adecvată a unei părţi de patrimoniu natural naţional, atât de puţin cunoscute.

Încă de la înființarea sa, în anul 1995, Popovici Nițu Stoica & Asociații s-a implicat activ în numeroase proiecte științifice, culturale sau artistice, sprijinind cercetători români, artiști contemporani sau misiuni de recuperare a memoriei culturale românești sau patrimoniului natural. În mod particular, PNSA înțelege că cercetare-dezvoltare rolul promotorilor și al sponsorilor este esențial și este mândră să și-l asume ca pe o responsabilitate față de comunitate.

Popovici Nițu Stoica & Asociații continuă astfel o lungă tradiție a avocaturii românești, în sprijinul creației artistice locale.

:: English version

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică