Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Activitatea lui Laurențiu Barangă în cadrul ORNISS. UPDATE: Precizări ref. autorizaţiile de acces la informaţii clasificate
15.10.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 14 octombrie 2020, Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS) a făcut următoarele precizări:

Reiterăm faptul că, în ultimii 4 ani, dl. Barangă Laurenţiu nu a avut nicio relaţie instituţională cu ORNISS, iar în perioada în care a fost angajat al instituţiei nu a avut nicio atribuţie pe linia autorizării accesului la informaţii clasificate.

Singura semnătură autorizată în privinţa deciziei privind eliberarea autorizaţiilor de acces la informaţii clasificate este a Directorului General al ORNISS, prof. univ. dr. Marius Petrescu sau a persoanei împuternicite în această privinţă.

ORNISS a formulat plângere penală împotriva domnului Barangă Laurențiu pentru înșelăciune, s a constituit parte civilă pentru recuperarea prejudiciului și colaborează cu organele de cercetare penală pentru lămurirea tuturor aspectelor relevante referitoare la activitatea persoanei în cauză.

***

Duminică, 11 octombrie 2020, Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS) a făcut următoarele precizări:

1. Contractul individual de muncă al domnului Barangă Laurențiu cu ORNISS a fost suspendat în perioada 01.10.2016 – 30.09.2019. Începând cu data de 01.10.2019, contractul individual de muncă al domnului Barangă Laurențiu cu ORNISS a încetat. Deci, practic, în ultimii 4 ani calendaristici, domnul Barangă Laurențiu NU a mai avut nicio legătură cu ORNISS.

2. În perioada în care domnul Barangă Laurențiu a activat în cadrul ORNISS, nu a îndeplinit niciodată și sub nicio formă, calitatea de adjunct al conducătorului instituției.

3. ORNISS colaborează cu organele de cercetare penală pentru lămurirea tuturor aspectelor relevante referitoare la activitatea domnului Barangă Laurențiu.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.