« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

Curtea de Apel Craiova. Forța probantă a expertizei medico-legale
17.11.2020 | Cristina CHIRIȚĂ

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice
Cristina Chiriță

Cristina Chiriță

Curtea de Apel Craiova a statuat în sensul că libera apreciere a probelor înseamnă, pe de o parte, că instanța poate respinge o probă care nu este credibilă sau concludentă, iar, pe de altă parte, că poate să dispună efectuarea unei noi expertize medico-legale, efectuarea unei expertize în afara rețelei de institute de medicină legală sau să solicite unui institut de medicină legală să își reconsidere concluziile, în cazul în care acestea par incomplete ori insuficient de clare. (Decizia nr. 230 din 30 martie 2015, pronunțată de Secția I, civilă, a Curții de Apel Craiova)

Cristina Chiriță, I Law You
Masterand, Facultatea de Drept – Universitatea Titu Maiorescu

 
Secţiuni: Content, Dreptul sanatatii, Jurisprudență, Jurisprudență Curți de Apel, Procedură civilă, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD