« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

O nouă tranzacție de referință pentru echipa BONDOC ȘI ASOCIAȚII
21.10.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Echipa BONDOC SI ASOCIAȚII a oferit asistență juridică cu privire la toate aspectele de drept românesc în  legătură cu tranzacția prin care PPF Group N.V. a achiziționat Central European Media Enterprises Ltd. (CME), societate care operează stații de televiziune inclusiv PRO TV. Achiziția a fost implementată în cadrul unei tranzacții regionale în valoare de 2.1 miliarde de dolari americani.

Activitatea de asistență a constat în principal în analize complexe de tip due diligence cu privire la activele din România, asistență în legătură cu documentația tranzacției și îndeplinirea condițiilor prealabile necesare pentru finalizarea tranzacției. Echipa BONDOC SI ASOCIAȚII oferă, de asemenea, asistență juridică în legătură cu finanțarea proiectului.

Asistența a fost condusă de Lucian Bondoc, partener coordonator, alături de  Bogdan Bunrău (Partener, M&A) și Monica Iancu (Partener, telecomunicații & aspecte de reglementare) implicând, de asemenea, peste 18 alți avocați specializați precum și alți parteneri (Mihaela Bondoc, Viorel Dinu, Diana Ispas, Simona Petrișor și Raluca Voinescu).

Asistența reconfirmă experiența și expertiza deosebite în proiecte complexe ale echipei BONDOC SI ASOCIAȚII și se adaugă șirului de proiecte sofisticate în care firma a fost implicată în anul 2020.

:: English version

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Secţiuni: Business, SELECTED TOP LEGAL, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD