« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrepturile omuluiDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
 

Promovări în cadrul FIRON BAR-NIR
23.10.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

anunţă promovări în cadrul departamentului de litigii și insolvență precum și în cadrul departamentului de consultanță juridică, în echipele de drept al afacerilor și drept imobiliar și urbanism.

Proiectele gestionate cu succes de echipa de litigii şi insolvenţă din ultimii ani precum și numeroasele tranzacții asistate de către avocații de consultanță confirmă standardul foarte înalt al calităţii serviciilor oferite de în cadrul tuturor ariilor sale de practică.

Seriozitatea, promptitudinea şi pregătirea avocaţilor din cadrul echipei sunt garantul încrederii acordate de către clienţi şi valorile pe care le promovează sub deviza „Built on Tradition. Driven by Innovation”.

Ramona Bîrlog a promovat în poziția de Managing Associate.

De-a lungul carierei sale a asistat și a reprezentat cu succes atât persoane de drept privat, cât și autorități publice într-o largă varietate de litigii implicând instituții și probleme juridice complexe din domeniul proprietății intelectuale, dreptului afacerilor, contenciosului administrativ, organizarea, funcționarea și delegarea serviciilor publice, măsurilor reparatorii pentru imobilele preluate abuziv, exproprieri sau alte pretenții legate de dreptul de proprietate privată.

Ramona este doctor în drept și activează ca asistent universitar în materia dreptului administrativ în cadrul Universității “Valahia”din Târgoviște.

Elena Munteanu a promovat în poziția de Senior Associate.

Elena și-a început cariera de avocat în domeniul dreptului civil, cu precădere în domeniul imobiliar și al litigiilor conexe, oferind asistență în proceduri judiciare şi extrajudiciare privind revendicarea bunurilor imobile sau măsuri reparatorii în natură ori în echivalent pentru imobilele preluate abuziv.

Ulterior s-a specializat în litigiile dintre profesioniști, privind recuperarea creanțelor și în domeniul restructurării, insolvenţei şi lichidării societăţilor comerciale.

Experiența profesională a Elenei acoperă toate instituțiile și procedurile specifice acestor domenii, incluzând, printre altele, deschiderea procedurii de insolvenţă la cererea creditorilor sau a debitorului, asistenţă şi reprezentarea debitorului, asociaţilor debitorului sau a creditorilor garantaţi şi/sau chirografari cu privire la exercitarea şi valorificarea drepturilor care le sunt conferite în cadrul procedurii de insolvenţă, asistenţa şi reprezentarea debitorului sau a asociaţilor/administratorilor debitorului sau a celorlalte părţi implicate în restructurare, administrare judiciară sau scheme de restructurare extrajudiciară a creanţelor.

Cosmin Şovar a promovat în poziția de Senior Associate.

Cosmin are o experiență consistentă în domeniul litigiilor, reprezentând cu succes atât persoane de drept privat, cât și autorități publice în litigii între profesioniști, de contencios administrativ, de muncă sau privind măsuri reparatorii în natură sau în echivalent pentru imobilele preluate abuziv.

Cosmin a gestionat cu succes şi litigii referitoare la raporturile dintre profesioniști și consumatori, în particular, cu privire la darea în plată a imobilelor, la caracterul abuziv al clauzelor contractuale sau la executarea silită a creanțelor bancare.

De asemenea, Cosmin este specializat în consultanţă cu privire la alegerea strategiei și măsurilor optime de recuperare a creanţelor și asistență pe întreg parcursul procedurilor de executare silită.

Cosmin a absolvit programul de masterat în drept privat aprofundat al Facultății de Drept al Universității din București și este autorul a numeroase articole juridice, fiind un invitat constant la dezbaterile profesionale.

Ana Zagor a promovat în poziția de Senior Associate.

Ana si-a început a cariera în echipa , în cadrul departamentului de consultanță. Ana s-a remarcat prin maturitate in gestionarea unor clienti importanti si abordarea unor domenii de drept foarte variate, precum drept societar, finanțări imobiliare, achiziții imobiliare și M&A, închirieri, dezvoltare imobiliară. În prezent Ana asistă clienți ce activează în domeniul hotelier și al ospitalității precum și în domeniul urbanismului și al construcțiilor. Recent, Ana a preluat coordonarea echipei de juniori care fac parte din departamentul de consultanță.

Simona Todea a promovat în poziția de Senior Associate.

Simona și-a început și ea cariera în cadrul . În primii ani de practică, Simona a activat în cadrul departamentului de litigii, fapt care a contribuit mult la succesul său ca avocat de consultanță atunci când  a decis ca dorește o schimbare de domeniu. Simona este un membru de valoare al echipei care asistă dezvoltatori imobiliari  pe piaţa din România, Bulgaria Grecia și Serbia furnizând servicii de asistenţă, consultanţă şi reprezentare juridică integrate pentru un număr de  peste 30 de proiecte imobiliare majore, atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe importante din ţară precum Constanţa, Timişoara, Braşov, Iaşi, Ploieşti și Cluj.

Ron Bar-Nir, Senior Managing Partner: I am very happy to welcome, Cosmin, Ana, Elena and Simona to our team of senior lawyers and to promote Ramona as managing associate as they all have proved to be outstanding professionals and contributed significantly to the growth of in the last years. All these promotions represent a recognition of these young lawyers commitment to the standards and values of our law firm.

Alina Moldovan, Managing Partner, coordonator al departamentului de consultanță: “Sunt foarte mândră de această generație de seniori care sunt pur și simplu exceptionali, îi prețuiesc din punct de vedere profesional și îi îndrăgesc în egală măsură. Simona Todea și Ana Zagor și-au început cariera în Firon Bar-Nir și s-au format în cadrul departamentului de consultanță și apreciez la ele cu precădere rigurozitatea analizelor juridice, energia și perseverența în căutarea soluțiilor potrivite.”

Cătălin Cotorogea, Managing Partner, coordonator al departamentului de litigii și insolvență: ”Mă bucură enorm această ocazie de a recunoaște și de a face cunoscută calitatea profesională a membrilor echipei de litigii și insolvență a . Dincolo de meritele profesionale evidente și incontestabile, Ramona, Elena și Cosmin sunt oameni cu calități personale remarcabile, alături de care am pus bazele unui proiect profesional pe care dorim să-l consolidăm și să-l dezvoltăm pe termen lung.”

investește constant în capitalul uman pentru a oferi servicii juridice de cea mai înaltă calitate.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.