« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR va participa la proiectul Legal Accelerators
27.10.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Luni, 26 octombrie 2020, Uniunea Națională a Barourilor din România a anunțat că a acceptat invitația de a deveni una dintre instituțiile partenere ale conferinței internaționale Legal Accelerators, organizată online în 26 și 27 noiembrie 2020, potrivit unui comunicat.

Evenimentul, dedicat tehnologiei și inovației dreptului și serviciilor juridice, va fi susținut prin contribuțiile a peste 30 de speakeri internaționali, fiecare cu specialitatea și expertiza specifică, profesori de drept, avocați, cercetători și specialiști în dezvoltarea noilor tehnologii și a inteligenței artificiale, parteneri guvernamentali.

Dând curs acestei inițiative, UNBR adresează îndemnul de a găsi cele mai interesante și actuale teme. Dezbaterile și workshopurile interactive, desfășurate în limba engleză, vor acoperi subiecte precum: tehnologia juridică, inovația în drept, viitorul profesiilor juridice, securitatea cibernetică și protecția datelor, inteligența artificială și tehnologia blockchain, Design Thinking  în domeniul juridic, regulament și etică în tehnologia juridică, marketing juridic, piețe digitale, digitalizarea sectorului public.

Evenimentul va avea și o parte dedicată expunerii de produse și servicii pentru practicienii dreptului. Detaliile despre expoziția online le puteți accesa la adresa: https://legalaccelerators.com/expo/

Avocații cu drept de exercitare a profesiei care vor dori să se înscrie la conferință vor avea un discount de 30% din prețul biletului, care li se va acorda în baza codului „unbr-legal2020„. Fiecare avocat va introduce codul în pagina de checkout, la momentul achiziționării biletului. Având în vedere că termenul pentru early access propus de organizatori este apropiat de prezenta comunicare, acesta va fi prelungit, datorită parteneriatului, până în data de 10 noiembrie 2020. Astfel, până la aceasta data, discountul de 30% se va aplica din prețul early access.

Pentru înregistrare, vă rugăm să urmați instrucțiunile și sfaturile din pagina online dedicată întâlnirii  (inclusiv informațiile financiare și reducerile acordate).

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.