Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Tribunalul Sibiu a validat-o pe Astrid Cora Fodor în funcția de Primar al Sibiului
27.10.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: C. administrativ, Content
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 27 octombrie 2020, Tribunalul Sibiu a admis apelul depus de Astrid Cora Fodor împotriva încheierii Judecătoriei Sibiu, din 16 octombrie 2020, prin care instanța de fond a decis că nu mai poate ocupa un nou mandat de primar ca urmare a unei stări de incompatibilitate constatată în perioada 2012–2014.

Astrid Cora Fodor a candidat la alegerile pentru Primăria Sibiu.

Minuta: Admite apelul formulat de intervenienta FODOR ASTRID CORA împotriva Încheierii civile nr. 4411/16.10.2020 pronunţată de Judecătoria Sibiu pe care o schimbă în tot, în sensul că: Admite cererea formulată de petentul BIROUL ELECTORAL AL CIRCUMSCRPȚIEI MUNICIPALE SIBIU – NR. 1, precum şi cererea de intervenție formulată de intervenienta FODOR ASTRID CORA, în consecinţă: Validează mandatul pentru funcţia de Primar al Municipiului Sibiu, jud. Sibiu, al doamnei Fodor Astrid Cora, declarată aleasă la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020. În temeiul art. 149 alin. 5 teza a II-a din O.U.G. nr. 57/2019, prezenta hotărâre va fi comunicată Prefectului Judeţului Sibiu, secretarului general al Municipiului Sibiu, primarului declarat ales – intervenientei Fodor Astrid Cora şi se aduce la cunoştinţă publică. Definitivă. Pronunţată azi, 27.10.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti