« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

DRAGNE & ASOCIAȚII își extinde echipa de parteneri și anunță alte 5 promovări
28.10.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Societatea de avocați Dragne & Asociații a numit doi noi parteneri și a anunțat alte 5 promovări interne, începand cu 1 octombrie 2020, ca urmare a evaluărilor profesionale anuale.

Zoe Lungu și Gabriel Paraschiv s-au alăturat celor 6 avocați asociați, Ion Dragne, Stelian Garofil, Delia Boșman, Andreia Oana Dumitrescu, Daniel Cîrstea și Ioana Oprea.

Mă bucur să urez bun venit colegilor nostri, Zoe Lungu și Gabriel Paraschiv, în cadrul echipei de parteneri ai societății noastre. Aceasta promovare este o recunoaștere a performanțelor profesionale și a experienței vaste pe care au acumulat-o în ultimii 10 ani alături de noi.

Clienții noștri au din ce în ce mai mare nevoie în această perioadă de avocați dedicați și experimentați care să le coordoneze proiectele. Noii noștri asociați vor avea un rol important în asigurarea asistenței juridice pentru clienți cheie.”, a spus Ion Dragne, Managing Partner.

Zoe Lungu face parte din echipa Dragne & Asociații din anul 2010, încă de la fondarea societății,  și este specializată în dreptul societăților comerciale și în litigii comerciale, civile și de proprietate intelectuală, având 18 ani de experiență profesională. Zoe acordă constant asistență juridică în legătură cu procesul decizional din cadrul adunărilor generale ale acţionarilor din diverse companii, precum și în orice tip de dispute legate de contracte comerciale.

Având o vechime de peste 10 ani în cadrul Dragne & Asociatii, Gabriel Paraschiv s-a specializat de-a lungul carierei sale profesionale în litigii complexe de insolventa, dispute intre profesioniști și litigii decurgând din proceduri de executare silită. De asemenea, Gabriel este unul dintre membrii Comisiei de Dialog Social din cadrul Ministerului Justiției.

În cadrul firmei au mai avut loc încă 5 promovări, Ana-Maria Filip, Bogdan Iordache și Mihai Iorga fiind promovați ca Managing Associates, iar Lucian Epure și Madalin Grigore ca Senior Associates.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Secţiuni/categorii: SELECTED TOP LEGAL

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD