Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Autoritatea Europeană pentru Protecția Datelor. Strategia pentru instituțiile UE de conformitate în raport de Hotărârea CJUE „Schrems II”
30.10.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 29 octombrie 2020, Autoritatea Europeană pentru Protecția Datelor (EDPS) a emis un document strategic cu scopul de a monitoriza conformitatea instituțiilor, organismelor, oficiilor și agențiilor europene cu Hotărârea „Schrems II” în legătură cu transferurile de date cu caracter personal către țări terțe și, în special, Statele Unite. Obiectivul este ca transferurile internaționale în curs și viitoare să fie efectuate în conformitate cu legislația UE privind protecția datelor, potrivit unui comunicat.

:: Documentul strategicPLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.