Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Cyberlaw, Drept penal, Dreptul muncii

OLX se alătură campaniei pentru prevenirea traficului de persoane

28 august 2023 | JURIDICE.ro

Joi, 24 august 2023, Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane și OLX au lansat campania online de prevenire a traficului de persoane exploatate prin muncă „Siguranța are prioritate!”, potrivit unui comunicat.

Scopul acestei campanii este de a informa și de a educa persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă cu privire la riscurile ce pot apărea în acest proces și de a le oferi instrumentele necesare pentru a-și proteja drepturile și a-și asigura siguranța.

OLX va include în platforma sa informații relevante pentru cei care caută un loc de muncă, cu privire la modalitățile de verificare a legalității firmelor de intermediere a forței de muncă și a firmelor angajatoare. Utilizatorii vor fi încurajați să verifice cu atenție orice ofertă de muncă primită și să solicite toate documentele legale necesare, cum ar fi certificatul de înregistrare eliberat de Registrul Comerțului sau lista de firme acreditate de pe site-ul Inspectoratului Teritorial de Muncă al fiecărui județ.

De asemenea, OLX și ANITP vor promova principiile etice și juridice ale procesului de recrutare și vor oferi sfaturi cu privire la semnarea contractelor de muncă, precum verificarea salariului oferit în raport cu costurile de trai în țara de destinație.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică