Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Săptămâna europeană a competențelor profesionale 2020
06.11.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Dreptul muncii, Dreptul Uniunii Europene, Sustenabilitate
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 6 noiembrie 2020, Comisia Europeană a informat că în perioada 9-13 noiembrie 2020 se va desfășura în format digital, în întreaga Uniune Europeană, Săptămâna europeană a competențelor profesionale 2020, potrivit unui comunicat.

Organizații locale, regionale și naționale din UE și din afara acesteia găzduiesc evenimente și activități virtuale prin care evidențiază beneficiile educației și formării profesionale (EFP) și rolul său esențial în învățarea pe tot parcursul vieții. Ele le oferă tinerilor cursanți competențele inițiale de care aceștia au nevoie pentru o carieră împlinită și creează mijloacele necesare pentru ca adulții să își dezvolte competențele existente (perfecționare) sau să obțină noi competențe (recalificare) de-a lungul întregii lor vieți. Peste 781 de evenimente și de activități asociate au fost deja înregistrate în 38 de țări, atingând un public de peste 1,6 milioane de persoane.

Nicolas Schmit, comisarul pentru locuri de muncă și drepturi sociale, a declarat: „Piețele forței de muncă au nevoie de creiere creative și de mâini calificate pentru a stăpâni dubla tranziție verde și digitală. Educația și formarea profesională (EFP) asigură pregătirea talentelor. Acești oameni talentați își pot crea o carieră în societățile noastre și pot contribui la economiile noastre. Este important, mai mult decât oricând, ca furnizorii de EFP, întreprinderile, sindicatele, guvernele și alți parteneri să ofere competențe relevante pentru învățarea pe tot parcursul vieții. Sunt convins că EFP poate juca un rol esențial în privința redresării.”

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti