Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Radu Diaconu este noul lider al echipei RADU și ASOCIAȚII SPRL
09.11.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, Content, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Începând cu 1 noiembrie 2020, Radu Diaconu preia conducerea practicii de consultanță juridică a RADU și ASOCIAȚII SPRL (societatea de avocatură afiliată EY România) de la Dragoș Radu, cel care a condus societatea de avocați în ultimii 8 ani.

Radu Diaconu face parte din echipa Radu și Asociații din 2013 și a devenit partener asociat în 2017.

Radu are experiență vastă în acordarea de asistență juridică atât investitorilor strategici, cât și celor financiari într-o gamă largă de tranzacții pe piața românească. Cu studii juridice și economice, inclusiv un doctorat în reglementarea instituțiilor financiare, expertiza lui acoperă atât zona de fuziuni și achiziții, cât și pe cea a operațiunilor de finanțare. De-a lungul timpului, Radu a oferit asistență juridică în numeroase domenii – industrie, energie, sectorul financiar, real estate și FMCG.

Radu Diaconu: “Le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată și, în mod special, îi rămân recunoscător lui Dragoș pentru sprijinul pe care mi l-a dat în mod constant în toți acești ani.

Alex Milcev, Liderul Departamentului de Asistență Fiscală și Juridică al EY România: „Sunt convins că, în noul său rol, Radu va implementa o viziune strategică convingătoare care va accentua profilul societății de avocatură pe piață și va consolida preferința clienților noștri pentru serviciile Radu și Asociații.”

La finalul mandatului său, Dragoș Radu a declarat următoarele: “A conduce și crește practica de servicii juridice în cadrul EY a fost un obiectiv incitant și mobilizator. Am împlinirea că las în urmă o echipă solidă și respectată și sunt ferm convins că Radu o va conduce către noi realizări.

Echipa RADU și ASOCIAȚII SPRL este formată în prezent din 45 de avocați specializați în consultanță juridică și litigii. Membră a grupului Ernst & Young Global Ltd, RADU și ASOCIAȚII SPRL lucrează în mod integrat alături de profesioniști din toate domeniile de expertiză ale EY, respectiv consultanță fiscală, asistență în tranzacții, consultanță în afaceri și audit.

Despre RADU și ASOCIAȚII SPRL

RADU și ASOCIAȚII SPRL este o societate de avocați ce oferă servicii juridice complete, care includ atât servicii de consultanță juridică cât și asistență și reprezentare în fața instanțelor de judecată, având o practică importantă de controverse și dispute fiscale.

RADU și ASOCIAȚII SPRL este membră a societăților din grupul Ernst & Young Global Ltd și face parte din rețeaua globală EY Law, aflată în plină expansiune, în cadrul căreia lucrează peste 2400 de avocați în mai mult de 80 de țări. Experiența noastră a fost recunoscută de piață și de publicații internaționale. Chambers Europe 2019 și 2020 au plasat practica noastră de Controverse și Dispute Fiscale pe banda 1 în timp ce Chambers Global 2019 a recunoscut practica noastră de Corporate/M&A. Totodată, The Legal 500 Europe, Middle East and Africa  2020 au plasat practica de Controverse și Dispute Fiscale pe poziția 1 si au premiat practica noastră de Drept Comercial, Drept Societar și M&A.

:: English version

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti









Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti