« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Irina Oglindă, președinte al Corpului Operatorilor RNPM
09.11.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Vineri, 6 noiembrie 2020, Uniunea Națională a Barourilor din România a informat că la data de 14 octombrie 2020 au fost organizate alegeri pentru noua funcție de președinte al Corpului Operatorilor RNPM.

Cu unanimitate de voturi, s-a decis alegerea în funcția de președinte a Irinei Mihaela Oglindă, director de Registru al operatorului Camera de Comerț şi Industrie a României, pentru interval de un an, în perioada 14.10.2020 – 13.10.2021.

Totodată, a fost adoptată modificarea Statutului Asociației Corpul Operatorilor RNPM față de modificările legislative intervenite la data de 11.09.2020.

În urma dezbaterilor, s-au decis următoarele:
– se va realiza un proiect de marketing și de promovare a activității Operatorului UNBR al RNPM și a agenților;
– se va organiza o ședință cu agenții pentru a se evidenția noile aspecte din legislația RNPM, pentru fi avute în vedere în activitatea acestora și a se evita greșeli de aplicare (unele întâlnite deja în activitatea agenților).

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.