« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

INM. Ocuparea a 11 posturi de coordonator de practică în cadrul parchetelor. UPDATE: Rezultate
09.02.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Marți, 9 februarie 2021, Institutul Național al Magistraturii a anunțat că, ulterior susținerii interviului, directorul INM a acordat note de la 1 la 10 și a constatat că proc. Matei Leontin, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, București, proc. Ana Liliana Cristea, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, București, proc. Zaharia Ovidiu Gheorghe, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, proc. Dragos Bordianu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, proc. Andreea Paraschiv, Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au depășit nota minimă 8 (reprezentând media artimetică a notelor acordate pentru fiecare criteriu), necesară în vederea recomandării pentru recrutare.

:: Anunțul

***

Miercuri, 11 noiembrie 2020, Institutul Naţional al Magistraturii a informat că a declanșat procedura de selecție pentru ocuparea a 11 posturi de coordonator de practică în cadrul parchetelor pentru auditorii de justiţie din anul II de studiu.

:: Anunțul

 
Secţiuni: Content, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD