Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

STOICA & Asociaţii, la 25 de ani de la constituire
12.11.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Societatea Civilă de Avocați STOICA & Asociații sărbătorește luna aceasta 25 ani de la înființare, eveniment celebrat, în mod tradițional, în prima săptămână a lunii noiembrie, la hotelul Athénée Palace Hilton. Din motive de siguranță sanitară și în conformitate cu măsurile în vigoare, anul acesta s-a renunțat la organizarea evenimentului aniversar.

Cu această ocazie, prin votul unanim al partenerilor, Premiul de excelență STOICA & Asociații pentru întreaga carieră juridică a fost acordat Prof. Univ. Dr. Dan Chirică, personalitate marcantă care, timp de patru decenii, a contribuit la păstrarea şi îmbogățirea tradițiilor dreptului civil român, apreciere confirmată de cursurile și tratatele scrise în materia moștenirii și în materia contractelor speciale, precum și de numeroasele studii publicate în reviste de specialitate.

Prof. univ. dr. Dan Chirică este personalitatea marcantă care a contribuit, timp de patru decenii, la păstrarea și îmbogățirea tradițiilor dreptului civil român, componentă indispensabilă a sistemului juridic național, apreciere confirmată de cursurile și tratatele scrise în materia moștenirii și în materia contractelor speciale, precum și de numeroasele studii publicate în reviste de specialitate. Recunoașterea acestei contribuții este datoria întregii comunități juridice.

Activitatea sa a fost exemplară ca dascăl, ca om de știință și ca avocat. Numeroase promoții de absolvenți ai Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj îi datorează profesorului Dan Chirică buna înțelegere a noțiunilor, conceptelor și teoriilor dreptului civil, treaptă necesară pentru formarea oricărui jurist.

De-a lungul deceniilor, vocația de dascăl a fost confirmată prin pasiunea didactică, prin talentul formator, prin rigoare și prin excelență”, a transmis, printr-o scrisoare de motivație, Valeriu Stoica, Founding Partner, STOICA & Asociații.

Acordarea acestui premiu se înscrie în şirul demersurilor de recunoaștere a personalităților din lumea juridică română, pe care STOICA & Asociații le face începând din anul 2007.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti