« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrepturile omuluiDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

Tribunalul Bucureşti. 27 de cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul magistraţilor şi personalului auxiliar de la debutul pandemiei
12.11.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 12 noiembrie 2020, Tribunalul Bucureşti a dat publicității următoarele:

„În perioada 15.03.2020 – 09.11.2020 au fost confirmate 27 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (SARS-CoV-2) în rândul magistraţilor şi personalului auxiliar din cadrul Tribunalului Bucureşti.

În urma efectuării anchetelor epidemiologice, Tribunalul Bucureşti nu a fost declarat focar de către Direcţia de Sănătate Publică a municipiului Bucureşti.

Evidenţiem că, după fiecare caz confirmat s-a procedat la efectuarea dezinfecţiei prin nebulizare în maxim 12 ore de la momentul anunţării cazului.

În afara celor 27 de acţiuni de dezinfecţie prin nebulizare, pentru siguranţă, în vederea prevenirii răspândirii infecţiei cu noul coronavirus (SARS-CoV-2) au mai fost realizate două dezinfecţii generale prin nebulizare a întregii clădiri în această perioadă.

În plus, subliniem că la nivelul Tribunalului Bucureşti se efectuează curăţenia în clădire zilnic, cantităţile de substanţe utilizate şi concentraţia respectă normele sanitare, potrivit omologărilor produselor aşa cum sunt prevăzute în fişele tehnice deţinute de firma de curăţenie.

Accesul justiţiabililor în clădire se realizează pe baza listelor de şedinţe postate în timp util pe site-ul Tribunalului Bucureşti, în vederea participării la şedinţele de judecată, precum şi în urma programărilor realizate cu ajutorul aplicaţiilor „e-legalizare” sau „programari on-line” la compartimentele de lucru cu publicul, existând permanent o preocupare a Conducerii Administrativ Judiciare a Tribunalului Bucureşti pentru respectarea distanţării fizice.

Tribunalul Bucureşti asigură întregul public şi personalul instanţei de transparenţă în ceea ce priveşte activitatea sa, în toată perioada de referinţă fiind respectate standardele recomandate de autorităţi conform reglementărilor în materie.”

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!












Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.