« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Reţeaua “Profii de juridică” a devenit funcţională
13.11.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 12 noiembrie 2020, Asociaţia VeDem Just a anunțat că un număr de 102 profesori care predau în acest an opţionalul de educaţie juridică fac parte din reţeaua naţională „Profii de juridică”.

Profesorii sunt cadre didactice care predau în unităţi şcolare la nivel de gimnaziu şi de liceu. Majoritatea a beneficiat de un curs intensiv de instruire organizat de asociaţie. Aceștia au ofertat la începutul anului materia opţională „Educaţie juridică”, iar elevii au ales-o pentru anul şcolar 2020-2021. Acum comunică între ei pe un grup de whatsapp dedicat, unde schimbă experienţe şi împărtăşesc resurse pentru predarea eficientă şi consistentă a opţionalului de „educaţie juridică”.

Reţeaua este coordonată de boardul VeDem Just, asociaţie promotoare a educaţiei juridice în învăţământul preuniversitar. Din reţea fac parte şi patru membri ai asociaţiei, care oferă profesorilor lămuriri din domeniul legal şi judiciar şi indică acestora resursele existente, fiind dispuşi inclusiv să participe la ore online cu elevii.

Toţi elevii care studiază în acest an educaţia juridică au primit gratuit ghidul „Elevul şi legea” editat de asociaţie. Programul poate ajunge în orice şcoală după paşii descrişi AICI.

Reţeaua de profesori beneficiază şi de o pagină de facebook publică: http://fb.com/profuldejuridica.

 
Secţiuni: Content, Selected, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD