Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Conversații cu alumni – Despre calea (ne)bătătorită înspre studii și cariere juridice – Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara / Horea Popescu (Managing Partner CMS Bucharest / Head of CEE Corporate M&A) / 20 noiembrie 2020, Online 
16.11.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara continuă seria de evenimente online „Conversații cu alumni – Despre calea (ne)bătătorită înspre studii și cariere juridice”.

Al doilea eveniment din acest an academic se va desfășura vineri, 20 noiembrie 2020, de la ora 17:00 și îl va avea ca invitat pe domnul avocat Horea Popescu (Managing Partner CMS Bucharest / Head of CEE Corporate M&A). 

Întâlnirile lunare cu alumni oferă posibilitatea studenților Facultății de Drept să cunoască și să interacționeze în mod informal cu o parte dintre absolvenții care au urmat un parcurs academic și/sau profesional în străinătate după finalizarea studiilor juridice în cadrul UVT. Conversațiile sunt menite să creeze o punte între studenți și comunitatea de alumni ai Facultății de Drept, prin împărtășirea de către cei din urmă a experiențelor personale și profesionale care pot servi drept sursă de inspirație pentru cei aflați la început de drum. Dincolo de utilitatea practică a informațiilor transmise în acest mod, scopul ultim al inițiativei este de a contribui la consolidarea sentimentului de apartenență la comunitatea Facultății de Drept și a Universității de Vest din Timișoara.

Seria de evenimente este gestionată de doamna lect. univ. dr. Sorina Doroga, prodecan al Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.