Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Sistemul judiciar

Ministerul Justiției organizează interviu pentru dobândirea calității de expert tehnic judiciar. UPDATE: Prelungire termen pentru verificarea îndeplinirii condițiilor de înscriere

21 noiembrie 2023 | JURIDICE.ro

Termenul inițial pentru verificarea îndeplinirii condițiilor de înscriere la interviul pentru dobândirea calității de expert tehnic judiciar de către persoanele care au titlul de academician, profesor universitar sau conferențiar universitar, doctor docent ori doctor într-o anumită specializare, organizat de Ministerul Justiției în perioada 4-12 decembrie 2023, a fost prelungit de la data de 20 noiembrie 2023 la data de 24 noiembrie 2023, iar rezultatele verificării îndeplinirii condițiilor de înscriere la interviu vor fi afișate în data de 24 noiembrie 2023.

:: Anunțul

***

Miercuri, 6 septembrie 2023, Ministerul Justiției a informat că organizează interviu pentru dobândirea calității de expert tehnic judiciar de către persoanele care au titlul de academician, profesor universitar sau conferențiar universitar, doctor docent ori doctor în anumite specializări din Nomenclatorul specializărilor expertizei tehnice judiciare.

Anunț | CerereDeclarație | Acord GDPR

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică