Secţiuni » Arii de practică » Business » Concurenţă
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

MPR Partners a asistat J. Christof E&P Services S.R.L, societate deținută de Christof Industries Global, în notificarea transfrontalieră a unei concentrări economice privind servicii externalizate, în România și Serbia
17.11.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Concurență, Content, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații a asistat J. Christof E&P Services S.R.L. și Christof Private Firefighting Services S.R.L. în procedura de notificare la autoritățile de concurență din România și Serbia a concentrării economice rezultate ca urmare a externalizării de către OMV Petrom S.A. a unor operaţiuni şi servicii generale de suprafață, conexe activităţilor de extracţie şi producţie a petrolului şi gazelor naturale, împreună cu activele şi angajaţii care le deservesc.

Externalizarea a fost inițiată pentru achiziția de servicii de suprafață și transport, servicii de operare și mentenanță minoră, servicii de pompieri și salvare, servicii de operare în teren, servicii de operare în facilități, servicii de operare în facilități de tratare pentru cinci loturi din România. Consorțiul format din J. Christof E&P Services S.R.L. și Christof Private Firefighting Services S.R.L. a fost desemnat drept ofertantul cel mai bine clasat pentru două dintre loturile licitate.

Notificarea a fost un succes, autoritățile de concurență atât din România cât și din Serbia constatând faptul că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective în România, respectiv Serbia.

Pentru acest proiect, MPR Partners a mobilizat o echipă dedicată formată din avocați specializați în dreptul concurenței, coordonată de asociatul fondator Alina Popescu. Avocatul colaborator senior Magda Grigore și avocații colaboratori Oana Săvulescu și Andreea Bădiceanu au făcut de asemenea parte din echipă. Asistența oferită a inclus analiza aspectelor de concurență relevante și conceperea strategiei din această perspectivă, redactarea și depunerea notificării la Consiliul Concurenței din România, respectiv revizuirea notificării depuse la autoritatea de concurență din Serbia.

Firma de avocatură D&B David and Baias a asistat de asemenea J. Christof E&P Services S.R.L. și Christof Private Firefighting Services S.R.L. cu privire la notificarea depusă în România.

Firma de avocatură Karanovic & Partners a acordat asistență locală în Serbia, unde a efectuat formalitățile de notificare.

:: English version

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti