Covid-19 Legal React
AbonamentePlatinum members

CSM. Aviz favorabil ref. proiectul de lege privind unele măsuri în domeniul justiţiei în contextul pandemiei COVID-19. UPDATE: Hotărârea. UPDATE: Înregistrare la Camera Deputaţilor
03.02.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Covid 19 Legal React, Selected, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 1 februarie 2021, proiectul de Lege privind unele măsuri în domeniul justiţiei în contextul pandemiei de COVID-19 a fost trimis pentru raport la comisiile permanente ale Camerei Deputaţilor.

:: Expunerea de motive
:: Forma iniţiatorului
:: Avizul Consiliului Legislativ
:: Avizul Consiliului Superior al Magistraturii

***

Vineri, 15 ianuarie 2021, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității Hotărârea Plenului CSM nr. 222 din 18 noiembrie 2020 privind propunerea legislativă privind unele măsuri în domeniul justiţiei în contextul pandemiei COVID–19, conținând avizul favorabil.

:: Hotărârea

***

Miercuri, 18 noiembrie 2020, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât avizarea favorabilă, cu observaţiile formulate în cadrul şedinţei Comisiei nr. 1 – comună, a proiectului de lege privind unele măsuri în domeniul justiţiei în contextul pandemiei COVID–19.

:: Hotărârea

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti