« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

CSM. Aviz favorabil ref. proiectul de lege privind unele măsuri în domeniul justiţiei în contextul pandemiei COVID-19. UPDATE: Hotărârea. UPDATE: Înregistrare la Camera Deputaţilor
03.02.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Luni, 1 februarie 2021, proiectul de Lege privind unele măsuri în domeniul justiţiei în contextul pandemiei de COVID-19 a fost trimis pentru raport la comisiile permanente ale Camerei Deputaţilor.

:: Expunerea de motive
:: Forma iniţiatorului
:: Avizul Consiliului Legislativ
:: Avizul Consiliului Superior al Magistraturii

***

Vineri, 15 ianuarie 2021, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității Hotărârea Plenului CSM nr. 222 din 18 noiembrie 2020 privind propunerea legislativă privind unele măsuri în domeniul justiţiei în contextul pandemiei COVID–19, conținând avizul favorabil.

:: Hotărârea

***

Miercuri, 18 noiembrie 2020, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât avizarea favorabilă, cu observaţiile formulate în cadrul şedinţei Comisiei nr. 1 – comună, a proiectului de lege privind unele măsuri în domeniul justiţiei în contextul pandemiei COVID–19.

:: Hotărârea

Cuvinte cheie: ,
Secţiuni/categorii: Covid 19 Legal React, SELECTED TOP LEGAL, Sistemul judiciar, _CONTENT

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD