« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

CSM. Aviz favorabil ref. proiectul de lege privind unele măsuri în domeniul justiţiei în contextul pandemiei COVID-19. UPDATE: Hotărârea. UPDATE: Înregistrare la Camera Deputaţilor
03.02.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Luni, 1 februarie 2021, proiectul de Lege privind unele măsuri în domeniul justiţiei în contextul pandemiei de COVID-19 a fost trimis pentru raport la comisiile permanente ale Camerei Deputaţilor.

:: Expunerea de motive
:: Forma iniţiatorului
:: Avizul Consiliului Legislativ
:: Avizul Consiliului Superior al Magistraturii

***

Vineri, 15 ianuarie 2021, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității Hotărârea Plenului CSM nr. 222 din 18 noiembrie 2020 privind propunerea legislativă privind unele măsuri în domeniul justiţiei în contextul pandemiei COVID–19, conținând avizul favorabil.

:: Hotărârea

***

Miercuri, 18 noiembrie 2020, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât avizarea favorabilă, cu observaţiile formulate în cadrul şedinţei Comisiei nr. 1 – comună, a proiectului de lege privind unele măsuri în domeniul justiţiei în contextul pandemiei COVID–19.

:: Hotărârea

 
Secţiuni: Content, Covid 19 Legal React, Selected, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD