« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Măsuri de eliminare automată de pe pagina de internet a ÎCCJ a datelor cu caracter personal preluate din sistemul ECRIS
19.11.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Începând cu 1 octombrie 2020, Înalta Curte de Casație și Justiție a informat că au fost luate măsuri de eliminare automată de pe pagina de internet a ÎCCJ a datelor cu caracter personal preluate din sistemul ECRIS privind dosarele definitive, potrivit ziare.com.

Totodată, la nivelul Înaltei Curți de Casație și Justiție au fost luate măsuri de eliminare de pe pagina de internet a instanței a datelor cu caracter personal preluate din sistemul ECRIS privind dosarele soluționate definitiv închise în acest sistem și dosarele soluționate definitiv arhivate în sistemul ECRIS.

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni: DATA PROTECTION, Sistemul judiciar, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD