Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

ANA a desfășurat activități pentru copiii consumatorilor de droguri


8 septembrie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Familie, Flux informații

Vineri, 8 septembrie 2023, Agenția Națională Antidrog a informat că tinerii din cadrul proiectului ”Serenity” au participat la o activitate desfășurată în contextul debutului anului școlar 2023-2024, potrivit unui comunicat.

Astfel, specialiștii ANA au pregătit pentru cei 30 de copii ai beneficiarilor programelor de asistență medico-psiho-socială din București surprize dulci și rechizitele necesare anului școlar.

Reamintim că proiectul de prevenire în familie „Serenity”, derulat de Agenția Națională Antidrog, este dedicat copiilor persoanelor consumatoare de droguri, aflate în programele de asistență integrată ale agenției.

Prin implementarea acestui proiect în România, Agenția Națională Antidrog s-a alăturat inițiativei Grupului Pompidou, care a creat proiectul „Copii ai căror părinți consumă droguri”, proiect propus ca răspuns la invitația Consiliului Europei către Secretariatul Grupului Pompidou, de a participa la Grupul operativ pentru drepturile copiilor.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică