Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Alegeri Baroul București 2023: Mihaela Olaru își anunță candidatura pentru funcția de consilier


12 septembrie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Marți, 12 septembrie 2023, av. Mihaela Olaru și-a anunțat candidatura pentru Consiliul Baroului București:

Pasiunea pentru profesia de avocat a stat la baza construirii carierei vieții mele. Profesia mi-a dat totul în cei 23 de ani de activitate, dar cel mai important este că m-a ajutat să derulez proiecte pentru tineri, care să-i responsabilizeze și să cunoască legea, mă refer la proiectul de educație juridică în școli, ”Viață fără Violență”  (pentru detalii vă invit să intrați aici: www.viatafaraviolenta.ro) și ”Povești de Viață”, prin care le-am oferit tinerilor modele demne de urmat.

După această etapă am căutat prin emisiunea “Prin Tribunale ca prin viață” să leg viața de tribunal și tribunalul de viață și să umanizez profesia noastră. De un an de zile încoace, prin emisiunea “Oamenii și Legea” de la TVR1, m-am adresat unui public mult mai larg și am creat premisele unui dialog al avocatului cu oamenii.

Dacă intrați pe mihaelaolarublog.ro veți cunoaște o parte din activitatea mea jurnalistică.

Noi avocații folosim dialogul, dar pentru a îmbunătăți activitatea noastră este nevoie de un dialog constructiv care pleacă de la ideea respectului celuilalt. Prin votul dumneavoastră alegeți nu numai un consilier, ci și o atmosferă  de lucru în echipă, fiind singura cale care răspunde tuturor așteptărilor.

Această experiența acumulată de-a lungul anilor atât prin activitatea mea de avocat, dar și prin proiecte și emisiuni, m-a motivat să candidez la demnitatea de consilier în cadrul Baroul București (poziția 78).

De ce candidez, ce am făcut până acum, ce vă propun să facem în continuare, le găsiți în programul meu electoral și în CV, pe site-ul Baroului București: https://www.baroul-bucuresti.ro/olaru-mihaela.

Vă mulțumesc pentru atenție!

Cu drag,
Av. Mihaela Olaru

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică