« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

O nouă rundă de promovări la MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații
24.11.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În această toamnă, trei avocați cu vechime în cadrul firmei, respectiv Daniel Alexie, Anca Băițan și Diana Borcean, au urcat o nouă treaptă în ierarhia MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații.

Daniel Alexie a fost promovat în poziția de Managing Associate. Daniel este membru al departamentului de consultanță al firmei începând din anul 2016. Practica sa este concentrată pe fuziuni & achiziții, drept societar, tehnologie, protecția datelor și protecția consumatorilor. Printre clienții de anvergură pe care Daniel i-a asistat cu succes se numără unul din liderii mondiali în producția de echipamente sportive (grupul Amer Sports, deținător între altele al mărcii Salomon), producătorul german de subsansamble pentru autoturisme Eberspächer, marile companii aeriene Air France și KLM, grupul american de telecom, internet și televiziune Liberty Global, precum și o companie globală de origine olandeză, mare producător de ambarcațiuni Alewijnse.

Anca Băițan a fost de asemenea promovată în poziția de Managing Associate. Anca este membră a departamentului de litigii al firmei începând din anul 2016. Practica Ancăi cuprinde un larg spectru de dispute comerciale și administrative, precum și proceduri de insolvență, restructurare și faliment. Printre clienții asistați cu succes de Anca se numără Autotechnica Fleet Services, operator al mărcii Hertz, Teamnet, unul dintre cei mai mari integratori de sisteme IT din regiune, Astra Holding, un important grup german de investiții, un lanț european de supermarketuri cu concept de discount și Mitcham Industries, o companie globală activă în sectorul de echipamente seismice.

Diana Borcean a fost promovată în poziția de Senior Associate și este membră a echipei de consultanță a firmei începând din anul 2018. Activitatea Dianei acoperă domenii precum contracte comerciale, drept imobiliar si construcții, drept societar și protecția datelor. Printre clienții pe care Diana îi asistă în prezent se numără B Braun Avitum, o companie globală din domeniul sănătății, Alpha Parking, parte a grupului belgian Interparking – un lider european în dezvoltarea și operarea de parcări, CTE Trailers, unul dintre liderii distribuției de vehicule specializate și Arinvest, un grup român de investiții.

Gelu Maravela, partener fondator: „Încă de la înființarea firmei suntem fideli politicii noastre conform căreia rezultatele și munca susținută trebuie răsplătite. În plus față de acestea, integrarea impecabilă în firmă din punct de vedere al colectivului dar și asimilarea valorilor acesteia sunt criterii foarte importante pentru evoluția în cadrul echipei noastre. Adresăm felicitări și mulțumiri colegilor noștri pentru rezultatele obținute și pentru parcursul frumos de până acum.

Alina Popescu, partener fondator: „Avem o echipă minunată iar dedicarea și profesionalismul tuturor în această perioadă ne-au impresionat real. Suntem foarte bucuroși că în acest context dificil am reușit nu doar să păstrăm întreg efectivul de avocați și onorariile la același nivel dar în plus să recrutăm colegi noi și să proomvăm trei dintre colegii cu vechime. Felicitări celor promovați la acest început de noiembrie. Așteptăm cu interes următoarele evoluții, în vederea unor noi promovări.

:: English version

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Secţiuni: SELECTED TOP LEGAL, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD