Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Afaceri transfrontaliere, Dreptul muncii, Dreptul securității sociale

Ministrul Muncii solicită atașaților pe probleme de muncă să comunice mai eficient cu cetățenii și autoritățile din străinătate

13 septembrie 2023 | JURIDICE.ro

Marți, 12 septembrie 2023, Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii și Solidarităţii Sociale, a convocat la București atașații României pe probleme de muncă și sociale, potrivit unui comunicat.

Ministrul le-a cerut atașaților pe probleme de muncă să își concentreze activitatea pe relația directă atât cu cetățenii români, cu angajatorii lor cât și cu autoritățile din țările în care își desfășoară activitatea.

Simona Bucura-Oprescu: „Este nevoie să fiți vizibili, românii trebuie să știe la cine pot apela și ce puteți face pentru ei. Trebuie să fiți puntea pentru soluționarea problemelor de muncă și obținerea drepturilor pe care le au românii din afara țării în relația cu angajatorii, casele de pensii și celelalte autorități.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică