Secţiuni » JURIDICE NEXT » Legal Days
Legal Days

Klaus Iohannis decorează pompierii răniți în explozia de la Crevedia


13 septembrie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Legal Days

Miercuri, 13 septembrie 2023, Klaus Iohannis, Președintele României, a semnat o serie de decrete de decorare cu prilejul Zilei Pompierilor din România.

Astfel, în semn de apreciere pentru curajul, devotamentul şi spiritul de sacrificiu de care au dat dovadă în data de 26 august 2023 în localitatea Crevedia, fiind răniţi în timpul operaţiilor de stingere a flăcărilor, de evacuare a populaţiei, de căutare-salvare şi evacuare a victimelor, Președintele a conferit:

– Ordinul „Bărbăţie şi Credinţă” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari: colonel Dumitrescu Alexandru Dan-Petrișor, colonel Hantăr Neculai Alfred-George, căpitan Visarion Bogdan Cătălin-Nicolae și sublocotenent Popescu Pompiliu-Ion Radu-Adrian.

– Medalia „Bărbăţie şi Credinţă” Clasa a III-a, cu însemn pentru militari: plutonier adjutant șef Boștinaru Constantin Stelian, plutonier adjutant Buneci Ion Adelin-Spiridon, plutonier adjutant Oprea Marian Victoraș, plutonier adjutant Nițeanu Gheorghe Constantin-Aurel, plutonier major Oprea Silviu Ionuț-Florin, plutonier major Baciu Nicolai Constantin, plutonier major Ștefan Ion Nicolae-Bogdan și plutonier Socol Grațian Radu-Grațian-Andrei.

De asemenea, în semn de apreciere pentru curajul, devotamentul şi spiritul de sacrificiu dovedite în îndeplinirea misiunilor de apărare a vieţii, bunurilor şi mediului împotriva dezastrelor şi incendiilor, precum şi în implementarea măsurilor de protecţie civilă, Președintele a conferit Ordinul „Bărbăţie şi Credinţă” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” al judeţului Braşov, Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş și Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică