Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Arbitraj
Arbitraj
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Official partner: Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional CCIR

Ștefan Deaconu a fost reales în funcția de președinte al Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă CCIR


13 septembrie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Colegiul de conducere al Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), întrunit în ședința din ziua de 12 septembrie 2023, a aprobat cu unanimitate de voturi reînnoirea mandatului lui Ștefan Deaconu ca președinte al Curții de Arbitraj Comercial Internațional, potrivit unui comunicat.

Colegiul Curții de Arbitraj Comercial Internațional va fi format din Bazil Oglindă – vicepreședinte, Claudiu Constantin Dinu – membru, Sorina Olaru – membru, Cosmin Cristian Vasile – membru, Florian Nițu – membru și Cornel Popa – membru.

Ștefan Deaconu: “Mă onorează și mă obligă totodată propunerea președintelui CCIR, dl. Mihai Daraban, de a conduce, ca președinte, pentru un nou mandat, Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional. Totodată, îmi exprim deplina satisfacție vis-a-vis de realegerea membrilor Colegiului, o echipă în care am încredere deplină și care a dat rezultate foarte bune de-a lungul timpului. Consider că pentru a fi un arbitru bun trebuie să cunoști foarte bine legislația, să ai răbdarea necesară pentru a asculta părțile implicate, o mare capacitate pentru analiza unui volum impresionant de documente și, nu în ultimul rând, să ai o bună reputație. Toate aceste criterii sunt îndeplinite de această echipă cu care voi continua să lucrez în următorii cinci ani pe care Colegiul CCIR ni i-a încredințat astăzi.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică