« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Infrastructură
Profesionişti
 

A fost promulgată Legea nr. 264/2020 pentru aprobarea obiectivului de investiții „Autostrada Nordului”
25.11.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 1112 din 20 noiembrie 2020, a fost publicat Decretul nr. 889/2020 privind promulgarea Legii nr. 264/2020 pentru aprobarea obiectivului de investiții „Autostrada Nordului”.

Legea aprobă obiectivul de investiții Autostrada Vama Oar – Satu Mare – Baia Mare – Dej – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava (denumită „Autostrada Nordului”).

Autoritatea responsabilă pentru coordonarea realizării obiectivului de investiții „Autostrada Nordului” este Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, din al cărui buget este finanţată întreaga lucrare (în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, din credite externe și din fonduri europene). Termenul de execuție a obiectivului este de 4 ani de la data intrării în vigoare a prezentei legi.

Legea va intra în vigoare la data de 1 ianuarie 2021.

 
Secţiuni: Infrastructură, Monitorul Oficial al României, Piața de capital | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD