« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

SNG. Declanșare procedură de numire procuror în Consiliul de Conducere. UPDATE: Redeclanșare procedură
06.01.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 6 ianuarie 2021, Şcoala Națională de Grefieri a dat publicității anunțul privind redeclanşarea procedurii de desemnare a unui procuror în calitate de membru al Consiliului de conducere al SNG.

Termenul de înscriere: 22 ianuarie 2021, inclusiv.

:: Anunțul

***

Joi, 26 noiembrie 2020, Şcoala Națională de Grefieri a declanşat procedura desemnării unui procuror ca membru în Consiliul de conducere al Şcolii.

Persoanele interesate pot depune o scrisoare de intentie şi un curriculum vitae la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiție, Direcția Națională Anticorupție, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism sau la parchetele de pe lângă curțile de apel în circumscripția cărora îşi desfăşoară activitatea, în termen de 15 zile de la data publicării prezentului anunţ pe pagina de internet a Şcolii, respectiv până la data de 14 decembrie 2020, inclusiv.

Durata mandatului reprezentantului procurorilor în Consiliul de conducere este de 4 ani.

:: Detalii

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.