Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

PwC România a acordat asistență Alpha Bank în procesul de achiziție a operațiunilor de retail ale Orange Money România


14 septembrie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

O echipă integrată de consultanți specializați în tranzacții a PwC România a acordat servicii de asistență fiscală, contabilă și IT pentru Alpha Bank România, în procesul de achiziție a operațiunilor de retail – aplicația mobilă de plăți, produsele și portofoliul de clienți – ale Orange Money România.

”Ne bucurăm că am fost alături de Alpha Bank, una dintre cele mai importante instituții bancare din România, în această tranzacție care consolidează poziția băncii pe segmentul de servicii financiare digitale oferite clienților. Vom continua să asistăm clientul până la finalizarea întregului proces”, a declarat Andreea Mitiriță, Partener Servicii fiscale PwC România.

În cadrul acestei tranzacții, asistența fiscală a fost asigurată de echipa coordonată de Andreea Mitiriță, Partener și alcătuită din Ramona Curta, Senior Manager, Monica Ardelean, Senior Manager. Serviciile de consultanță contabilă au fost acordate de Kenneth Spiteri, Partener, și Oana Stoia, Manager.

”Încheierea acestei tranzacții confirmă experiența specialiștilor PwC în asistarea unor tranzacții reglementate precum cele din sectorul financiar-bancar. Mulțumesc Alpha Bank pentru încrederea acordată și echipei PwC pentru implicare și profesionalism”, a spus Kenneth Spiteri, Partner PwC România.

Adițional, PwC a asistat echipa Alpha Bank România cu consultanță specializată pe zona de arhitectură software și o analiză din perspectiva celor mai bune practici pentru proiectarea, documentarea și specificațiile aferente interfețelor programatice aplicative. Echipa PwC a fost coordonată de Radu Bădiceanu, Partener.

”Avansul tehnologic și pandemia au influențat comportamentul consumatorilor în materie de servicii financiare și au impus băncilor să accelereze digitalizarea și să ofere servicii și produse într-un mod mai personalizat, simplu și digital. Și vedem că băncile din România fac pași importanți în această direcție”, a arătat Radu Bădiceanu, Partener PwC România.

Membră a grupului elen Alpha Bank Group, Alpha Bank România este prezentă de aproape 30 de ani pe piața românească și se află în primele zece bănci din țară

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o rețea de firme prezentă în 152 de țări cu mai mult de 328.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică