Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Un pas firesc… Ursuța și Asociații anunță colaborarea cu Voinescu Lawyers


14 septembrie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

La momentul debutului unui nou an judiciar, Ursuța și Asociații anunță „intrarea în capitală” în asociere cu Voinescu Lawyers.

Este un pas firesc spre locul unde se „dă ora exactă” în dreptul românesc și unde competențele coordonatorului societății în domeniul contenciosului administrativ pot fi valorificate.

Având o echipă puternică, Ursuța și Asociații își propune să activeze concomitent în Oradea și București, astfel încât clienții să beneficieze efectiv de cele înscrise în „motto-ul” nostru: „Meriți cea mai bună apărare!”.

În București, activitatea se va desfășura în parteneriat Voinescu Lawyers, o societate de avocatură dinamică, coordonată de persoane tinere, foarte competente și extrem de ambițioase, cu o binemeritată recunoaștere în domeniu, avocatul coordonator Gabriel Voinescu fiind membru și al Baroului Paris.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică