Secţiuni » Arii de practică » Business » Fuziuni & Achiziţii
Fuziuni & Achiziţii
Profesionişti

Reorganizarea Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”


15 septembrie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 830 din 14 septembrie 2023 a fost publicată Hotărârea nr. 840/2023 privind reorganizarea unor structuri din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Intrare în vigoare: 14 septembrie 2023

***

Guvernul României, în cadrul ședinței din 14 septembrie 2023, a adoptat Hotărârea de Guvern privind reorganizarea unor structuri din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Actul normativ prevede reorganizarea Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” și preluarea prin fuziune a Institutului de Studii pentru Ordine Publică (Institut).

Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” va prelua personalul şi patrimoniul Institutului, prevederile bugetare și execuția bugetară pe anul 2023, precum și activitatea Institutului.

Institutul va deveni structură fără personalitate juridică în cadrul Academiei urmând a îndeplini atribuții precum: desfășurarea de activități de formare profesională continuă a personalului MAI, elaborarea de studii şi analize în domeniul ordinii publice, asigurarea formării manageriale în MAI.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică