Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Examenul de atribuire a calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent – sesiunea noiembrie 2023


15 septembrie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Fiscalitate, Monitorul Oficial al României

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 827 din 14 septembrie 2023 a fost publicată Hotărârea nr. 12/2023 privind stabilirea modalității de organizare a examenului de atribuire a calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent – sesiunea noiembrie 2023.

Examenul de atribuire a calităţii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent – sesiunea noiembrie 2023 se desfăşoară în sistem online în data de 4 noiembrie 2023.

Procedura de desfăşurare a examenului în sistem online se publică pe site-ul Camerei Consultanţilor Fiscali cu cel puţin 15 zile înainte de data susţinerii acestuia.

Examenul va fi susţinut sub formă de test-grilă.

Înscrierea la examen se face în perioada 25 septembrie 2023-13 octombrie 2023, pe site-ul www.ccfiscali.ro – secţiunea EXAMEN, prin completarea tuturor informaţiilor solicitate de aplicaţie şi transmiterea cererii de înscriere la examen astfel generată.

Dosarul, care conţine toate documentele, inclusiv cererea de înscriere la examen printată şi semnată, prevăzute la art. 5 alin. (2), respectiv la art. 6 alin. (2), după caz, din Regulamentul pentru organizarea examenului de atribuire a calităţii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent, aprobat prin Hotărârea Consiliului superior al Camerei Consultanţilor Fiscali nr. 11/2020, cu modificările şi completările ulterioare, se transmite, în aceeaşi perioadă menţionată mai sus, prin servicii poştale cu confirmare de primire, servicii de curierat sau direct la sediul Camerei Consultanţilor Fiscali, la adresa: str. Alexandru Constantinescu nr. 61, sectorul 1, municipiul Bucureşti, cod poştal 011472.

Intrare în vigoare: 14 septembrie 2023

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică