« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Timiș. Fotografii de Crăciun
30.11.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 27 noiembrie 2020, Baroul Timiș a dat publicității următorul comunicat, semnat de av. Cristian Banda, Prodecan:

„Pentru a păstra și totodată a adapta perioadei pe care o traversăm tradiția Serbărilor organizate cu ocazia Crăciunului, gândindu-ne la cei mici, Baroul Timiș va realiza un album de fotografii dedicat copiilor noștri, inițiativă care, sperăm, vă va aduce bucurie.

În acest sens, cei dintre dumneavoastră care doresc, ne vor transmite un email de înscriere la corespondenta.avocati@baroul-timis.ro, până la data de 01.12.2020 inclusiv, indicând numărul de persoane (adulți și copii).

Fotografiile vor fi realizate de Răzvan Viționescu într-un studio profesional, amenajat cu decoruri de iarnă. Vârsta maximă a copiilor care se vor putea înscrie în acest proiect este 14 ani.

La studio se vor asigura condițiile de igienă și dezinfectare după fiecare ședință foto, precum și măsurile de distanțare socială impuse în scopul prevenirii îmbolnăvirilor.

Adresa studioului și programarea dumneavoastră vor fi transmise după terminarea perioadei de înscrieri. În funcție de dorința dumneavoastră, fotografiile vor fi realizate numai cu copii sau și împreună cu părinții, fiecare familie în mod individual. Toate costurile acestui proiect sunt în sarcina Baroului Timiș.”

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.