Secţiuni » Notari publici
Notari publici

Cupa Justiției ajunge la Camera Notarilor Publici București


18 septembrie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

16 echipe de fotbal, ale avocaților, notarilor, procurorilor, Curții de Apel București și Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară s-au întâlnit, sâmbătă, 16 septembrie, la ”Cupa  Justiției”, competiția de fotbal organizată în toamna aceasta de Uniunea Națională a Notarilor Publici din România prin Asociația Sportivă a Notarilor Publici ”ACVILANOT”, cu susținerea Baroului București. Competiția, desfășurată pe terenurile de minifotbal din Bd. Ghencea, a fost câștigată de echipa de fotbal a Camerei Notarilor Publici București.

După calificarea din grupa D și victoria din sferturi, echipa Camerei Notarilor Publici București a întâlnit în semifinală echipa Curții de Apel București, unde după egalul 4-4, echipa învingătoare a putut fi stabilită în urma loviturilor de departajare. Finala jucată cu echipa Asociației Sportive a Avocaților a adus victoria cu scorul de 3-0 pentru echipa notarilor din Camera București, astfel că, pentru a doua oară în acest an, Cupa Justiției ajunge la sediul din Știrbei Vodă al Camerei Notarilor din București.

În cea de a doua semifinală, echipa ASA a învins-o pe cea a Asociației Sportive a Procurorilor din România – ASPR/ASPR 2.0 – cu scorul de 4-2.
În finala mică, aceasta din urmă a fost învinsă de echipa CAB, rezultatul final fiind de 2-0, după penalty-uri.

Un sincer ”Bravo!” tuturor echipelor pentru efortul, fair play-ul și bucuria jocului arătate în toate meciurile! Atmosfera caldă și sportivă a evenimentului a fost întreținută de pe margine de galeriile tuturor echipelor.

Camera Notarilor Publici București este susținătoare activă a dictonului ”Mens sana in corpore sano” și sâmbătă, 30 octombrie, organizează în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București cea de a VII-a ediție a Crosului Notarilor având ca invitată de onoare pe campioana olimpică Maricica Puica.

Camera Notarilor Publici București (CNPB) este organizația profesională, constituită în anul 1995, ce reunește toți notarii publici din circumscripția Curții de Apel București, respectiv Municipiul București și județele Călărași, Giurgiu, Ialomița, Ilfov și Teleorman, având în prezent un număr de peste 700 de notari în funcție.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică