« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Se pot viza cardurile de avocat pentru 2021
04.12.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Joi, 3 decembrie 2020, Baroul București a anuntat ca avocatii pot viza cardurile de avocat tip CCBE sau legitimatiile de avocat (pe suport hartie), prin aplicarea timbrului holografic „2021“.

Desi spatiile baroului sunt dezinfectate saptamanal, iar regulile de prevenire a infectarii cu virusul SARS-Cov-2 sunt obligatorii pentru angajati si pesoanele care intra in spatiile baroului, se recomanda avocatilor sa predea legitimatiile pentru aplcarea timbrului holografic „2021“ la parterul cladirii din str. Dr. Raureanu nr. 3, de unde acestea vor fi preluate de functionarii Compartimentului IT. Eliberarea cardurilor vizate se va efectua in aceeasi modalitate, prin grija personalului baroului.

Avocatii care, din motive intemeiate, doresc sa isi vizeze legitimatia pe loc, se pot adresa Biroului Carduri, etajul V, cu respectarea regulilor de prevenire a infectarii cu virusul SARS-Cov-2.

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni/categorii: Covid 19 Legal React, UNBR+INPPA+Barouri, _CONTENT

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD