« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Distincții la Etapa Regională a Price Media Law Moot Court Competition și calificarea la Etapa Internațională
07.12.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În perioada 2-4 decembrie 2020, echipa Facultății de Drept a participat la Etapa Regională a Price Media Law Moot Court Competition, organizat de Universitatea Oxford, potrivit unui comunicat.

Considerat unul dintre concursurile de procese simulate de “Grand Slam”, concursul Price Moot adună la Universitatea Oxford, în fiecare an, cele mai bune echipe din cele peste o sută înscrise la nivel mondial.

Ediția a noua a Etapei Regionale s-a desfășurat în mod virtual, fiind organizată de Universitatea Eötvös Loránd din Budapesta.

Echipa Facultății de Drept a obținut premiul I pentru cel mai bun memoriu, premiul al II-lea pentru distincția de cel mai bun pledant (acordat Maríei José Escobar) și locul al II-lea în clasamentul general al concursului.

Pe această cale, echipa Facultății de Drept a obținut calificarea la Etapa Internațională a concursului, ce se va desfășura în luna aprilie 2021, la Universitatea Oxford. Echipa este formată din Denisa-Cristina Călin, María José Escobar (studente în anul al IV-lea de studiu), Teodora Lianu, Irina Neagu, Mihai Rotaru și Gheorghe Sabin Solomon (studenți în anul al III-lea de studiu), fiind coordonată de drd. Ștefan Bogrea.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.