« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Confirmarea a două cazuri de coronavirus în rândul personalului
07.12.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Luni, 7 decembrie 2020, Baroul Bucuresti a dat publicitatii urmatoarele:

„Baroul Bucuresti informeaza avocatii si publicul interesat despre existenta a doua cazuri de contaminare cu virusul SARS-COV-2 in randul personalului care isi desfasoara activitatea la Serviciul Registratura-Secretariat, din sediul baroului, etajul V, camera 502.

Astfel, in cursul zilei de 3 decembrie, Baroul a fost informat de aparitia primului caz de contaminare si a dispus izolarea de indata a tuturor angajatilor care isi desfasurau activitatea in acea incapere, precum si testarea acestora.

Ca urmare a testelor efectuate, in cursul zilei de 4 decembrie s-a mai identificat un caz pozitiv, restul angajatilor testati nefiind contaminati.

Datele cu privire la identitatea angajatilor contaminati pot fi obtinute de persoanele interesate la tel. 0772117877, in vederea evaluarii riscului unei posibile contaminari a avocatilor sau publicului care au fost in ultimele 7 zile in sediul baroului, etajul V, camera 502 (Registratura-Secretariat).

Baroul Bucuresti a luat masuri de dezinfectare a tuturor spatiilor din sediul aflat in str. Dr. Raureanu nr. 3, precum si a spatiilor proprii din incinta Curtii de Apel si a Tribunalului Bucuresti.

De asemenea, au fost amplasate lampi bactericide in incaperea in care isi desfasurau activitatea angajatii contaminati.

In prezent ambii angajati se afla in izolare la domiciliu, starea acestora de sanatate fiind buna.

Activitatea Baroului Bucuresti se desfasoara normal, insa, in vederea limitarii sau excluderii riscului contaminarii, avocatilor li se recomanda, ca si pana in prezent, sa utilizeze preponderent comunicarea electronica, fiind asigurati ca lucrarile vor fi prestate in timp util si in conditii de siguranta.

In acest scop, Baroul Bucuresti recomanda membrilor sai sa realizeze procedura de vizare a legitimatiilor de avocat in conditii cat mai sigure, prin predarea si ridicarea acestora la parterul institutiei din str. Dr. Raureanu nr. 3.

Baroul Bucuresti informeaza avocatii si angajatii ca masurile de prevenire a contaminarii cu virusul SARS-COV-2, dispuse in decursul timpului (pastrarea distantei fizice, purtarea mastii de protectie, dezinfectarea spatiilor si a mainilor) sunt actuale si isi mentin obligativitatea.

Avocatii vor fi informati despre evolutia starii de sanatate a angajatilor, in vederea utilizarii serviciilor baroului de catre avocati in siguranta.”

Cuvinte cheie: ,
Secţiuni/categorii: Covid 19 Legal React, UNBR+INPPA+Barouri, _CONTENT

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD