Secţiuni » Arii de practică » Business » Fuziuni & Achiziţii
Fuziuni & Achiziţii
Profesionişti

PwC România a asistat acționarii brokerului de credite Kiwi Finance, Oresa Ventures și Anca Bidian, în vânzarea către grupul OLX


10.12.2020 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Fuziuni și achiziții, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

O echipă de specialiști în tranzacții ai PwC România a asistat acționarii brokerului de credite Kiwi Finance, fondul de investiții Oresa Ventures și Anca Bidian, în tranzacția prin care aceștia au vândut societatea către grupul OLX.

George Ureche, M&A Leader PwC România: ”Societățile cu potențial mare de dezvoltare vor fi întotdeauna susținute și vor găsi parteneri care să le sprijine dezvoltarea și să creeze valoare pentru acționari. Această tranzacție de succes arată convergența serviciilor financiare cu zona digitală, OLX Group fiind cel mai potrivit partener, care va contribui și mai mult la dezvoltarea Kiwi Finance ca un integrator de soluții financiare.”

Experții PwC au oferit asistență financiară specializată la tranzacții în toate etapele, până la finalizarea acesteia.

Cornel Marian, Partener Oresa Ventures: “Suntem încântați de colaborarea cu PwC în această tranzacție. Apreciem profesionalismul și dedicația echipei PwC și modul în care am reușit împreună să coordonăm cu succes un proces competitiv care a condus la găsirea unui cumpărător bun, un grup în care echipa și businessul Kiwi se pot dezvolta accelerat.”

Echipa PwC a fost formată din George Ureche, M&A Leader, Marina Pavel, Manager, și Marius Brinceanu, Consultant Senior.

Marina Pavel, Manager PwC România: ”Interesul foarte mare al investitorilor şi valoarea tranzacției confirmă valoarea intrinsecă a companiei, dar reflectă și modul de materializare a sinergiilor post tranzacție și de potențare a planurilor de dezvoltare.”

Despre PwC România

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o rețea de firme prezentă în 155 de țări cu mai mult de 284.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul consultanței pentru afaceri, auditului și consultanței fiscale.

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti