Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, Fuziuni și achiziții, SELECTED

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a oferit asistență juridică în proiectul prin care Sales Partner a primit o rundă de finanțare de la Fortech Investments

22 septembrie 2023 | JURIDICE.ro

CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații a anunțat astăzi că a consiliat start-up-ul Sales Partner în proiectul prin care Fortech Investments a achiziționat un pachet minoritar de acțiuni, compania ajungând astfel la o investiţie cumulată ce depăşeşte 650.000 de euro. Lansată în anul 2020, Sales Partner oferă soluţii IT integrate pentru piaţa auto, cu scopul de eficientiza procesele interne şi fluxul unităţilor de dealership, prin automatizarea proceselor de vânzare.

Echipa formată din Sergiu Gîdei (Partener) și Elena Sopotean (Asociat Senior) a sprijinit Sales Partner în pregătirea, negocierea și implementarea documentelor aferente proiectului, având un rol determinant în finalizarea tranzacției într-un timp record.

În ultima vreme am observat o abordare mai prudentă a investitorilor în piața start-up-urilor din tehnologie, atragerea de finanțări devenind mai degrabă excepția și nu regula, așa cum se întâmpla până recent. Astfel încât ne bucurăm că am reușit, prin acest proiect, să avem un rol important în atingerea obiectivelor de creștere și de scalare ale clientului nostru și să vedem un semnal încurajator pentru viitor cu privire la oportunitățile de investiții în domeniu”, a declarat Sergiu Gîdei.

Sales Partner a înregistrat o creştere semnificativă a vânzărilor, mai mult de 10% din maşinile noi vândute în România fiind tranzacţionate cu ajutorul Sales Partner. Obiectivul companiei este de a atinge un procent de 35% până la finalul anului 2025, iar direcţiile de dezvoltare în acest sens vizează susţinerea partenerilor pentru a-și maximiza performanţele şi creşterea portofoliului de clienţi prin atragerea de noi dealeri. Inovaţia tehnologică, dezvoltarea parteneriatelor cu importatorii şi producătorii, extinderea API-urilor pentru servicii/acţiuni conexe şi îmbunătăţirea continuă a platformei sunt câteva elemente ce susţin practic aceste obiective. Investiţia Fortech Investments va sprjini extinderea Sales Partner pe pieţe internaţionale, prin atragerea de parteneriate cu dealership-uri şi importatori din Europa, precum şi cu producători de vehicule.

Despre CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații:

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în tranzacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie, litigii comerciale.

CEE Attorneys/ Boanță, Gîdei și Asociații se distinge pe piața avocaturii din România drept unul dintre furnizorii de servicii avocațiale cu experiență în tranzacții din domeniul tehnologiei (listata in 2022 de directorul Legal500 la TMT – Brand 2), cu acces la cele mai bune practici internaționale ale avocaturii de afaceri și posibilitatea reală de a implementa tranzacții internaționale datorită unei echipe locale solide.

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a gestionat in ultimii ani proiecte din zona starts-up-uri și Fin/hi-tech inovatoare și având scalabilitate globală. Echipa de avocați  este apreciată de clienți pentru calitatea și flexibilitatea serviciilor oferite, soluțiile pragmatice și practica  semnificativă atât în marile societăți de avocatură, cât și in firme de consultanță din categoria „Big4”.

Din 2016 Boanță, Gîdei și Asociații este parte integrantă a CEE Attorneys, firmă internațională de avocatură cu peste 100 avocați în opt jurisdicții din Europa Centrală și birouri asociate în Asia, USA prin intermediul retelei Interact Law.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Arii de practică

Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică
Specialişti
Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică