« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Prof. univ. dr. Raluca Bercea. Diplomă de apreciere pentru gândire juridică. Scrisoare de motivare
11.12.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

DIPLOMĂ DE APRECIERE pentru gândire juridică acordată de Societatea de Științe Juridice prof. univ. dr. Raluca Bercea, Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara.

Motivare: Dacă, ieșind din cinematograful de la periferie unde rulase un film mut, Detectivul Arthur ar recunoaște-o printre teoriile interpretării, ea ar exclama „Ceci n’est pas une pipe.” Dacă stând la o cafea cu poezia la cafeneaua „TAROM”, poetul cu plete ar avea 7 dileme, ea i-ar vorbi, la început, despre atomi și iceberguri. Dacă ne-ar povesti cum și-a petrecut vacanța de vară (vara e cel mai frumos anotimp, mai ales pentru scriitori), probabil compunerea ar suna ca o scurtă introducere în drept. Premiul pentru gândire juridică al Societății de Științe Juridice se acordă doamnei Profesor Raluca Bercea, pentru cum gândește înainte să scrie și cum te face să gândești după ce citești ce a scris.
(Consiliul: Ionuț-Florin Popa, Nicolae-Horia Tiț, Radu Rizoiu, Lucian Bojin, Bogdan Dumitrache și Andrei Săvescu)


Parteneri GALA JURIDICE 2020: AD REGESTA, ALPHA BANK, ALLIANZ ȚIRIAC, AQUA CARPATICA, BAROUL BUCUREȘTI, certSIGN, CITR, CSALB, OMNIASIG, SARTO, SMARTBILL, WOLTERS KLUWER ROMÂNIA.

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni/categorii: SELECTED TOP LEGAL, UNIVERSITARIA, _CONTENT

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD