« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

Octavian Andronic s-a stins
14.12.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Luni, 14 decembrie 2020, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România, la trecerea în eternitate a celui care a fost publicistul şi omul de cultură Octavian Andronic, transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate, potrivit unui comunicat.

Jurnalist de excepție, fondator al primului ziar liber al Revoluţiei române – „Libertatea” și al agenţiei independente de presă „AMOSNEWS”, talentat și prolific caricaturist, premiat la numeroase saloane şi expoziții internaționale, Octavian Andronic rămâne în memoria celor care l-au cunoscut și care au avut privilegiul de a colabora cu domnia sa un adevărat reper a ceea ce înseamnă OM și PROFESIONIST.

Prin plecarea lui Octavian Andronic la cele vesnice, notariatul român a pierdut un PRIETEN neprețuit.

Dumnezeu să-l odihnească!

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni: Notari, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD