« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE

Un avocat spaniol îl va apăra pe arbitrul Sebastian Colțescu. UPDATE: Proceduri pentru o potenţială încălcare a articolului 11 din Regulamentul Disciplinar al UEFA
11.02.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Joi, 11 februarie 2021, UEFA a deschis o procedură împotriva arbitrilor Sebastian Colţescu şi Octavian Şovre pentru o potenţială încălcare a articolului 11 din Regulamentul Disciplinar al UEFA, potrivit uefa.com.

***

Miercuri, 9 decembrie 2020, UEFA a deschis oficial o procedură extraordinară după incidentul care a suspendat partida de Champions League PSG – Istanbul Bașakșehir, cu privire la comentariul celui de-al patrulea arbitru, Sebastian Colțescu, care a numit un jucător de teren „negru” într-o conversație cu arbitrul principal, Ovidiu Hațegan, potrivit sport.es.

Deschiderea acestei proceduri extraordinare a implică numirea unui instructor extern care va studia cazul și va transmite propunerea sa de sancțiune Comitetului de etică și disciplină al UEFA.

Sebastian Colțescu va fi apărat și reprezentat pe parcursul acestei proceduri de un avocatul spaniol, Josep Vandellós, care va apăra interesele arbitrului atât în ​​procedura UEFA, în primă instanță, cât și înaintea recursului, precum și în cazul în care litigiul se încheie la TAS.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.