« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Wolters Kluwer România și Camera Notarilor Publici București anunță încheierea unui protocol de colaborare
15.12.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Protocolul de colaborare dintre Wolters Kluwer România și Camera Notarilor Publici București s-a încheiat pentru o perioadă de trei ani și include activităţi care răspund nevoii de formare continuă a membrilor.

Astfel, Wolters Kluwer România vine în sprijinul notarilor membri ai CNP București (notari stagiari și notari definitivi) cu o serie de facilități de perfecționare profesională, sub forma unor conferințe și sesiuni de training în materia dreptului digital (inițiere în documentarea juridică digitală, soluții de digitalizare pentru managementul activității juridice, utilizarea de platforme profesionale pentru analiza jurisprudenței cu ajutorul celor mai noi tehnologii), dar și a unor activități de studiu/de cercetare științifică, prin acces la un preț preferențial la programe software pentru documentare juridică.

Protocolul include oferirea de acces gratuit, timp de un an de zile, notarilor stagiari la platforma de documentare juridică Sintact.ro, Modulul Legislație, precum și acordarea a 50% gratuitate la achiziția Modulului Jurisprudență (peste 13,5 milioane de hotărâri judecătorești).

De asemenea, protocolul prevede acces, timp de un an de zile, la softul legislativ sus-menționat, Sintact.ro, modulele Legislație și Jurisprudență, notarilor definitivi, la preț preferențial.

Totodată, Wolters Kluwer România susține pregătirea profesioniștilor din Camera Notarilor Publici București prin oferirea de discounturi speciale la conferințele online pe care le organizează.

Câteva dintre acțiunile dispuse prin protocolul de colaborare:

Prin protocol, vor fi susținute inclusiv sesiuni de training, organizate gratuit, pentru membrii CNP București privind noile tehnologii și impactul acestora în procesul de informare și documentare juridică.

Dintre temele care vor fi abordate amintim: Documentarea juridică digitală (propune soluții viabile și accesibile pentru documentarea juridică în mediul online), Soluții de digitalizare pentru managementul activității juridice (propune soluții viabile și usor de implementat pentru adaptarea la situația actuală și activitatea remote), Platforme profesionale pentru analiza jurisprudenței cu ajutorul tehnologiilor moderne (Inteligența Artificială).

Notarii stagiari vor primi training cu privire la utilizarea softului dezvoltat de Wolters Kluwer România, Sintact.ro, pentru care vor primi acces gratuit.

Pentru a beneficia de aceste facilități, notarii pot accesa link-ul aferent de mai jos:

Notari stagiari

Notari definitivi

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor. La nivel global, dar şi în România, instrumentele de lucru dedicate profesioniştilor au devenit din ce în ce mai performante datorită dezvoltării tehnolgiei informaţiei. Wolters Kluwer România este unul dintre liderii în domeniul soluţiilor IT de informare și decizie, automatizare și software personalizat, devenite deja indispensabile pentru manipularea informaţiei.

CAMERA NOTARILOR PUBLICI BUCUREȘTI este organizată şi funcţionează în baza Legii notarilor publici şi a activităţii notariale nr. 36/1995, a Regulamentului de aplicare a Legii nr. 36/1995, a Statutului Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România şi a Regulamentului propriu de organizare şi funcţionare.

Camera Notarilor Publici București este organizația profesională, cu personalitate juridică, care îi reunește pe toți notarii publici din circumscripția Curții de Apel București, respectiv, Municipiul București și Județele Călărași, Giurgiu, Ialomița, Ilfov și Teleorman.

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni: ANUNTURI, Notari, SELECTED TOP LEGAL, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD